MONDHARMONICA in de N9 - EEKLO

WIE Steven Troch is een bekende naam in de Belgische blueswereld. In 2012 won hij in Amerika uitgeroepen de ‘King Of Swing’ wedstrijd.


WAT Geen bluesnummer zonder mondharmonicasolo. Het kleine instrument lijkt simpel, maar is bijzonder veelzijdig. Niveau 1 start van nul en richt zich naar beginners. In zes lessen krijg je de basistechnieken mee, waarna je thuis verder kan oefenen met de syllabus en cd met luistervoorbeelden. Heb je de basis onder knie en wil je nog een stap verder, dan kan je terecht in niveau 2.
NODIG Een diatonische mondharmonica in C met plastieken kam van een degelijk merk zoals Hohner, Seydel, Suzuki, Lee Oskar of Hering is noodzakelijk. Je kan een goed beginnersinstrument bestellen bij Steven (30 euro). Schrijf je beter vandaag dan morgen in want deze cursus issnel volzet.


DEELNAME : 100 EURO/6 LESSEN

MONDHARMONICALESSEN.COM

GROEPSCURSUSSEN MONDHARMONICA VOOR BEGINNERS EN GEVORDERDEN LEER NOG MONDHARMONICA SPELEN IN 2017! KUN JE NOG GEEN MONDHARMONICA SPELEN EN WIL JE OP EEN BEVORDERLIJKE EN LEUKE MANIER DE BASIS LEREN IN SLECHTS 5 LESSEN? VOLG DAN ONZE GROEPSCURSUS.


OP DE WEBSITE VIND JE DE STARTDATA VAN DE VOLGENDE CURSUS. GEEF JE SNEL OP, DE PLAATSEN ZIJN BEPERKT! DEZE LESSEN BIEDEN WE SPECIAAL AAN VOOR VOLWASSENEN EN ZIJN BEDOELD VOOR ABSOLUTE BEGINNER TOT DE IETS GEVORDERDE SPELERS .DEELNAME : 125 EURO/5 LESSEN